Home    QDD Home    Geschiedenis    Leden    Jaarlied  

 Fotogallerij   Foto's Reunie   Gastenboek    Varia    Links


 (Rianne) Masselink Fanclub


Uit: Almanak 1994/1995 (Thema: Illusies)

 

Voor velen is het een illusie, echter voor één persoon binnen de KMA-gemeenschap werd het werkelijkheid. Een EIGEN FANCLUB!

Op een mooie, zonnige dag ergens op de KMA werd besloten tot de oprichting van de (Rianne) Masselink Fanclub, afgekort de (R)MFC. De activiteiten van de nieuwe vereniging waren talrijk, talrijker dan de meeste verenigingen op de KMA.

Een van de meest terugkerende evenementen was het Bataljonsappèl, featuring Masselink as cadet-S1/4. Ondanks de vele appèls was dit iedere keer weer een bijzondere en speciale gelegenheid, met als hoogtepunt het appèl op vrijdagmiddag voor de aanvang van de eindoefening AMO-1, alwaar Rianne de legendarische woorden sprak: "Senaat en Batstaf wensen U een prettig weekend". En het wer, ondanks haar afwezigheid, een  weekend om nooit te vergeten.

Het echte hoogtepunt van de Rianne Masselink Fanclub lag op 2658m boven de zeespiegel en werd Alpspitze genoemd. Deze werd namelijk beklommen tijdens de Huttentocht. Een klein en select gezelschap werd de mogelijkheid geboden om (met dank aan CSV Adventure) in gezelschap van Rianne te genieten van het uitzicht in de bergen van Garmisch-Partenkirchen, alwaar de Goulash-suppe van Masselink voor opschudding zorgde. (Het recept is overigens geheim!)

De populariteit van Masselink, die door de Fanclub al opgedreven was tot ongekende hoogte, kreeg in spetember nog een extra zet mee door het aanbieden van een fust tijdens de corpvergadering na de co-tijd. Vele enthousiaste corpsleden hebben in de Spijkerbar van deze activiteit genoten. Al met al werd het dus een geslaagd eerste jaar voor de (Rianne) Masselink Fanclub. Niet in de laatste plaats door de inzet van het bestuur, te weten:

Voorzitter:             Maikel Vrenken
Secretaris:              Erik Meijer
Penningmeester:    Maikel Vrenken

Het is echt geen illusie...,
Masselink Rules,
 

 

De Voorzitter.

 

Terug naar Varia